Beelden Dahua intercom opnemen op een Synology NAS

Beelden Dahua intercom opnemen op een Synology NAS via RTSP stream

Beelden van een Dahua of X-Security VTO intercom buiten station kunnen worden opgenomen op een recorder of NAS waarop een RTSP stream kan worden ingesteld, zoals Synology Surveillance Station. De stream kan ook worden gebruikt voor het opnemen van beelden van de IMOU DB11.

De RTSP string is als volgt:

rtsp://[User]:[Pass]@[IP]:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=[Stream]

[User]  gebruikersnaam
[Pass]  wachtwoord
[IP]  IP-adres van de intercom
[Stream] de weer te geven stream, 0 voor Mainstream en 1 voor Substream