IP video intercom aansluiten op de PoE uitgang van een Netwerk Video Recorder

Een IP video intercom aansluiten op de PoE uitgang van een Netwerk Video Recorder

Veel IP video intercom buiten stations en intercom monitoren kunnen worden gevoed met standaard 802.3af Power over Ethernet (PoE). Een Netwerk Video Recorder (NVR) kan ook 802.3af PoE uitgangen hebben om IP camera's van voeding te voorzien. Een PoE NVR kan dus een PoE intercom buiten station en monitor van voeding voorzien echter zal het intercom systeem niet als intercom kunnen functioneren.

Om volledig te kunnen functioneren kan een IP video intercom systeem niet "achter een NVR" in het netwerk worden geplaatst.

De beelden van een IP video intercom buiten station kunnen wel worden opgenomen met een NVR (of NAS) over het W(LAN) netwerk. Dat kan op basis van het ONVIF protocol als zowel de NVR als het buiten station ONVIF ondersteunen of op basis van een beschikbare (non-encrypted) RTSP video stream. Zo kan de camera van een intercom buiten station worden ingezet als een bewakingscamera met eventueel 24/7 opname van het beeld met een NVR.