Hoe kom ik in het admin menu van een Dahua of X-Security VTH intercom monitor?

Hoe kom ik in het admin menu van een Dahua of X-Security VTH intercom monitor?

Een Dahua of X-Security VTH intercom monitor heeft geen webinterface dat via een browser kan worden benaderd. De netwerkinstellingen, zoals het IP adres, kunnen worden gemaakt met de VDPConfig Tool (Dahua Toolbox) of via het display van de monitor.

Om het admin menu te openen moet op de monitor de knop "Instellingen" langer dan 6 seconden worden ingedrukt. Na het invoeren van het ingestelde wachtwoord opent het admin menu.