Ik ben installateur: kan ik korting krijgen?

WebStore4 is een one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van IP camera bewaking, IP video intercom, toegangscontrole, alarmsystemen en smart home. Centraal in Noord-Nederland beschikken wij over een modern pand waarin wij graag onze klanten ontvangen voor een product experience en projectadviezen. WebStore4 is voor enkele merken importeur en wij kunnen snel leveren vanuit ons eigen of externe magazijnen. Afhalen in ons magazijn is ook mogelijk.

Voor deskundige installateurs en professionele wederverkopers hanteren wij een aantrekkelijk partner programma. De voordelen van het partner programma zijn:

1. partnerkorting op geselecteerde producten en aantrekkelijke partner staffelkortingen
  2. gratis dropship mogelijkheid volledig uit eigen naam, met eigen pakbon en met wereldwijde verzending
  3. partners komen in aanmerking voor installatie aanvragen van onze klanten
  4. mogelijkheid voor een partner om eigen klanten te ontvangen in onze spreekruimten
  5. spaarpuntensysteem waarmee producten kunnen worden betaald
  6. op afspraak afhalen in ons magazijn
  7. kopen op rekening tot €10.000,00
  8. 2 maanden re-stocking mogelijkheid
  9. partner nieuwsbrief met speciale aanbiedingen
  10. partners buiten Nederland rekenen af zonder BTW
Naast de voordelen en onze algemene voorwaarden hanteren wij ook aanvullende voorwaarden voor partners:
  1. voldoende deskundigheid van onze producten, installatie en configuratie
  2. minimaal order totaal van €5.000,00 exclusief BTW in voorgaande 12 maanden
  3. minimale eerste orderwaarde van €1.500,00 exclusief BTW
  4. op rekening kopen is alleen mogelijk voor partners gevestigd in Nederland en België en wordt bij een bedrag hoger dan €750,00 op aanvraag en per bestelling beoordeeld
  5. Bij wederverkoop geldt dat onze klant zorgt voor de klantenservice en het afwikkelen van retouren van de eindklant
  6. re-stocking tot uiterlijk 2 maanden na factuurdatum, alleen met verzegelde verpakking en tegen 20% kostenvergoeding met uitkering in winkeltegoed (niet uitkeerbaar en 1 jaar geldig). De verzendkosten worden niet terugbetaald. Outlet artikelen en speciale bestellingen zijn uitgezonderd van re-stocking
Om in aanmerking te komen voor het partner programma kunt u online een account registeren in onze webwinkel en daarna via een ticket een aanvraag indienen voor een partner account. Wij zullen uw account na aanvraag en goedkeuring omzetten naar partner status. De inkoopprijs voor partners, staffelkortingen en spaarpunten worden na inloggen als partner zichtbaar bij het product. De spaarpunten en het winkeltegoed zijn in het partner account te raadplegen.