Intracommunautaire levering

Intracommunautaire levering EU

Geen BTW bij een intracommunautaire levering

Voor bestellingen van zakelijke klanten met een geldig BTW nummer dat is uitgegeven door een land in de Europese Unie, niet zijnde Nederland, kan WebStore4 het 0% BTW tarief hanteren. De bestelling moet dan worden afgeleverd in een land in de EU buiten Nederland (intracommunautaire levering). Wij controleren het opgegeven BTW nummer geautomatiseerd volgens de richtlijnen van de Europese Commissie. Meer informatie over betaalmethodes is te vinden op onze website: Betalen bij WebStore4

Ingeven van bedrijfsgegevens is noodzakelijk voor 0% BTW levering.

Voor een intracommunautaire levering zonder BTW is dus een geldig EU BTW nummer nodig. Tijdens het registreren van een account in onze webwinkel of tijdens het invoeren van gegevens tijdens het afrekenen kan bij het EU BTW nummer worden opgegeven. Met een geldig EU BTW nummer wordt automatisch 0% BTW op een bestelling in onze webwinkel toegepast.