Kan ik mijn bestelling afhalen bij WebStore4?

Bestellingen die zijn geplaatst in WebStore4 IP CAMERAS zijn af te halen op onze locatie. U kunt tijdens het afrekenen van uw bestelling in stap 3 een afleveradres invullen en vervolgens in stap 4 aangeven dat u uw bestelling wenst af te halen op onze locatie. U kunt uw bestelling vooruit betalen met elke betaalmethode die wordt aangegeven in stap 5. Bij afhalen op onze locatie kunt u in stap 5 ook kiezen voor contante betaling of via een betaalverzoek. Contante betaling dient gepast te zijn. Wij kunnen op onze locatie ook een betaalverzoek sturen zodat u kunt betalen via uw bank met uw smartphone.

Zodra u uw bestelling in onze webwinkel heeft geplaatst nemen wij contact met u op over uw bestelling. De bestelling kan alleen op afspraak worden opgehaald.

Ons bezoekadres is:

WebStore4
Veengang 1
8431NJ OOSTERWOLDE (FR)