Veilig een slot aansturen met het Hikvision 2nd generation modulair IP video intercom systeem

Veilig een slot aansturen met het Hikvision 2nd generation modulair IP video intercom systeem

Aan een DS-KD8003 serie buiten station kan een elektrisch slot, magneet of bijvoorbeeld een hek worden verbonden zodat deze op afstand of via een buiten station module (keypad of kaartlezer) kan worden bediend. Voor meer veiligheid is het aan te raden een elektrisch slot niet rechtsreeks te verbinden aan de NO/NC relais uitgang van het buiten station maar te verbinden met een extern veiligheidsrelais (Hikvision DS-K2M060). Dat relais wordt dan verbonden met de RS485 uitgang van het buiten station en het elektrisch slot wordt verbonden met de NO/NC schakeling van het veiligheidsrelais. Het relais kan dan op een plaats worden gemonteerd waar kwaadwillenden geen toegang hebben.

Het is nodig dat het intercom systeem beschikt over de firmware vanaf Build1910.