Waar kan ik mijn factuur vinden?

Wij verzenden de factuur van de bestelling altijd per email nĂ¡ verzending van de bestelling. De factuur is als bijlage bijgevoegd bij de status update van de bestelling. Als er een account is aangemaakt voorafgaand of tijdens de bestelling is de factuur na inloggen ook in de accountomgeving op onze website beschikbaar door het printer icoon rechts naast de bestelling aan te klikken.