Waar vind ik meer informatie en firmware voor Hikvision, Ezviz en Hikvision HiWatch producten?

Waar vind ik meer informatie en firmware voor Hikvision, Hikvision HiWatch en Ezviz producten?

Op de website van Hikvision zijn onder meer datasheets, handleidingen, software en firmware  te vinden. Op het Hikvision Europe download portaal zijn eveneens firmware en handleidingen te downloaden.

Voor Hikvision HiWatch is er een afzonderlijke website. Firmware voor Hikvision HiWatch producten is te vinden op een download portaal (registratie is vereist).

De mobiele apps van Hikvision zijn te downloaden in de Hikvision App Store.

Ook voor Ezviz (de consumer producten van Hikvision) is er een afzonderlijke EU website en een support website met een download pagina. Ezviz biedt ook meertalige telefonische ondersteuning, waaronder Nederlandstalig en via een Nederlands telefoonnummer (020 204 0128). De mobiele app van Ezviz is te downloaden in de Apple App Store en op Google Play.