Wat is er mogelijk met het voertuig IP camera en geo tracking systeem?

Wat is er mogelijk met het WL4 voertuig IP camera en geo tracking systeem?

Voor ons WL4 voertuig IP video en geo tracking systeem zijn er vele toepassingen. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een auto, bestelbus, taxi, vrachtwagen, personen bus, camper, tram, trein, huurauto, paardentrailer, veevervoer, tractor, landbouwmachine, boot etc. Met het systeem is het mogelijk op afstand live video beelden in of buiten het voertuig te bekijken en het voertuig op afstand via geo tracking real-time op een kaart te volgen. Dat kan met een mobile app of via een webbrowser op een computer.

Het systeem bestaat uit een recorder (mDVR) en IP camera's geschikt voor mobiel gebruik met een Full HD 2 megapixel beeld en infra rood nachtzicht.

WebStore4 levert een compleet systeem dat geschikt is voor mobiel gebruik met een mNVR, IP camera's, harde schijf (SSD of HDD), SD geheugenkaarten, monitor, speciale aansluitkabels met aviation M12 connectoren en server software. Omdat het een IP gebaseerd systeem betreft is het gebruik van iedere IP camera mogelijk.

WebStore4 kan de inbouw van een compleet voertuig video en geo tracking systeem verzorgen bij een ervaren BOVAG erkend garagebedrijf. De configuratie vereist specifieke kennis. Het systeem kan volledig in eigen beheer worden gehouden.