Wat zijn de inloggegevens van een Hikvision WiFi IP camera ingeval van activatiecode?

Wat zijn de inloggegevens van een Hikvision WiFi IP camera ingeval van activatiecode?

Sommige WiFi IP camera's van Hikvision moeten worden geactiveerd via de mobile app met een activatiecode die op de sticker van de camera is te vinden. Ingeval de camera moet worden toegevoegd aan de PC client software of een ONVIF NVR (Netwerk Video Recorder) is er een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn:

Gebruikersnaam: admin
Wachtwoord:  adminABCDEF (ABCDEF is de activatiecode)