WebStore4 IP CAMERAS is nu WebStore4

WebStore4 IP CAMERAS is sinds de start in 2012 de handelsnaam voor onze webwinkel. Daarnaast gebruiken we ook de handelsnaam WebStore4 voor algemener gebruik zoals voor onze betaalmethoden, op onze verpakkingen en reclame.

Sinds onze start zijn wij ieder jaar fors gegroeid. Naast onze webwinkel zijn wij ook gaan verkopen op platformen zoals Bol, Amazon en Marktplaats. Ook ons assortiment is steeds breder geworden. Naast IP camera’s zijn ook de aanpalende productgroepen zoals IP video intercom, alarmsystemen, smart home, toegangscontrole en benodigdheden sterk uitgebreid. Het is daarom medio 2021 passend geworden om de naam van onze webwinkel in te korten naar WebStore4. Met deze omschakeling naar onze kortere WebStore4 naam zullen we ook alleen nog ons WebStore4 logo gebruiken en soms alleen het icoon met de witte 4 in een oranje vierkant.

Onze online strategie blijft hetzelfde: het aanbieden van beveiligingsproducten en alle benodigdheden voor een totaaloplossing tegen een scherpe prijs en met snelle levering, een grote eigen voorraad, deskundig productadvies, zelf geschreven productinformatie en een veilige en prettige winkelervaring.